Som med allt annat så går det ju trender i vad man har på sig även under sina vanliga kläder. Det är ett eget mode, det där med trosor och bh. Att köpa bh är dock inte alltid det lättaste. Bröst kan förändras med tiden och du kan ha en helt annan storlek nu än vad du hade sist du köpte en bh. Det finns idag även olika modeller av bh att välja på. Allt från bygelfri bh, till bh med byglar, till push upp till minimizer. Vad för modell du ska välja, det bestämmer du helt själv efter vad du tycker är snyggt och bekvämt.

Har du problem med din bh?

Ibland så känns den bh man har på sig inte alls så bra som man velat. Ofta har det att göra med att man valt fel storlek. Det är ett måste att köpa en bh som sitter bra, eller den ska sitta perfekt! Det ska vara rätt storlek på kupa så väl som på bandet runt om. Om du ofta har bh-band som glider av, så kan det hjälpa att dra åt dem. Om det är så att bandet bak åker upp mot skulderbladet, så är det oftast på grund av att axelbanden sitter för tajt eller att du valt en allt för stor omkrets på bh-bandet.

Hitta rätt bh för dig

Om du har möjlighet, gå till en butik som säljer bara underkläder. Personalen där är oftast experter på detta med att ta fram rätt storlekar. De vet även hur viktigt det är att ha en bh på sig som är både snygg och bekväm att bära! Om du inte kan gå till butik, kolla då av tabell på nätet. Du får då först mäta dig, runt din byst. Sedan ta den siffran du får och jämföra i en tabell.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here