Även om det fortfarande är höst i luften är det dags att börja planera inför årets viktigaste högtid – julen! November och december går som vi alla vet fort och plötsligt står vi där på julaftonskvällen. Gör denna jul lite roligare och annorlunda än tidigare år med dessa två tips:

Kom i en jultröja i år

Låt den gamla vanliga skjortan hänga kvar i garderoben i jul. Ta istället på dig en varm och härlig jultröja! En trend som allt fler och fler hakar på – och för vissa redan är ett måste på julaftonskvällen.

En jultröja är skojig och skön – samtidigt!

En jultröja är rolig att ha på sig. Designen på en jultröja ska vara lite galen med skrikiga färger och med motiv av tomtar, granar eller annat julinspirerande. Grön och röd är jultröjans traditionella färger.

Samtidigt som jultröjan är skojig är den också varm och skön att ha på sig. Julen är en kall tid. Det finns inget bättre än att sätta på sig en varm stickad tröja och mysa vid den öppna brasan med familjen. Jultröjan är ett måste när det är dags för mys!

Köp jultröja online

Köp julsweaters herr och julsweaters damer online och få den enkelt och snabbt hemskickad till din brevlåda lagom till jul. På så sätt slipper du bege dig ut i julstressen utan kan i lugn och ro sitta hemma bakom datorn och göra beställningen. Julsweaters kan bäras av både män, kvinnor och barn.

Pricken över i:et på julfesten

Det andra tipset för julen för alla kvinnor är att ta på sig ett snyggt halsband i silver. Silver halsband förhöjer vilken outfit som helst och blir den där pricken över i:et som vi alla eftersöker. Ett halsband gör sig också perfekt med en jultröja för att förhöja klädseln ytterligare. Snygg och elegant samtidigt som en tröjan är bekväm att ha på!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here