När det gäller accessoarer är det många som föredrar kvalitet över kvantitet. Att investera i en vacker designerhandväska eller ett par högkvalitativa läderskor kan faktiskt löna sig i längden. Stilrena klassiker som är gjorda av förstklassiga och hållbara material hålls snygga i åratal och går aldrig ur modet. Genom att inhandla plagg och accessoarer som du kan använda många säsonger konsumerar du mer medvetet än om du konstant köper de senaste trenderna, bara för att göra dig av med dem efter en säsong och några användningar.

Handväskan

En handväska säger mycket om sin bärare. Gillar du en stor modell med mycket utrymme eller en liten kuvertväska som bara rymmer mobilen och plånboken? Investera i en handväska av hög kvalitet i lämplig storlek. En klassisk modell i svart eller brunt läder är ofta ett säkert val, som du kan matcha på flera sätt.

Designerväskor anses ofta vara en statussymbol, men faktum är att många dyra väskor även är gjorda av bra material. Om du hellre vill ha en diskret modell kan du dock lika gärna välja en enkel väska från en läderbutik, eller varför inte köpa en vintagemodell från en second hand-butik?

Skorna

Oavsett vilken typ av skor du använder bör du satsa på bra kvalitet. Skorna ska vara bekväma och stödja din fot. Investera i ett par välsittande kängor eller gymnastikskor för vardagligt bruk, som långa dagar på stan.

Om du föredrar klackar kan det också vara bra att ha ett par högklackade skor som sitter extra bekvämt och passar flera tillfällen. En klassisk svart modell är ofta att föredra till vardagligt bruk. Många väljer att ha några festligare modeller som bara används vid speciella tillfällen, dessa behöver inte nödvändigtvis vara lika bekväma, men tänk dock på att inte förstöra din utekväll med obekväma skor.

Det är inte ovanligt att man tar ett snabblån för att investera i ett dyrare inköp, för att sedan återbetala det i mindre delar. Klicka här för mer information om snabblån.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here