Viktigt att tänka på om man ska investera i en ny takskjutport

Takskjutportar har blivit väldigt moderna och allt fler väljer denna typ av garageport. Innan du beställer en ny takskjutport så kolla gärna att du har tillräckligt med plats som krävs för en montering. Takskjutportar kräver plats både på sidorna av porthålet och   ovanför porthålet som kallas överhöjd för montering. Sedan krävs det ytterligare ett visst djupt inne i garaget för att montaget ska kunna utföras. Vi har gjort olika videoguider på vår hemsida där du kan se hur man tar måtten https://nassau-door.se/broschyr-och-video-guide/

Det finns tusenvis av olika garageportleverantörer. Välj gärna en leverantör som har varit på marknaden länge ifall du skulle behöva använda reservdelar. Som med allt annat slits reservdelarna om man använder garageporten dagligen. Du investerar nog bara en gång i livet på en garageport, så välj gärna en garageport med kvalitet. Du kan idag köpa garageportar i olika prisklasser. Billiga garageportar är ofta billigare på grund av att de inte är isolerade, väljer du däremot isolerade garageportar kostar det lite mer men i gengäld sparar du igen pengarna på uppvärmning. Ju större garageport desto dyrare brukar priset vara. 

Montering

Det är dyrt att montera en garageport från en monteringsfirma och priserna varierar mycket från 4000 – 10000 kr beroende på storleken på porten. Få gärna prisförslag från flera olika firmor innan du bestämmer dig för vilken montörfirma som du vill anlita. Kom ihåg att du kan få rotavdrag på monteringsarbetet om du inte har nyttjat det tidigare. Du kan via Skatteverket enkelt ta reda på om du är berättigad till det. Är du en ’handyman’ så kan du själv montera en NASSAU garageport. Vi har gjort det enkelt för våra kunder genom monteringsvideor som du hittar på vår hemsida.

Säkerheten

Motorstyrda garageportar från NASSAU är robusta och tillverkas i aluminium som inte rostar. Portarna är utvidgade med fallsäkring och inbrottssäkring. Fallsäkring säkrar att inga personer eller föremål kommer till skada mellan portsektionerna. Inga ovälkomna personer kan komma in i garaget eftersom inbrottssäkring säkrar att porten inte kan bändas upp utifrån.

Hos NASSAU kan du beställa måttanpassade garageportar. Vår affärsidé är att vi anpassar oss efter dina önskemål och behov och inte tvärtom. Gå in här på vår webshop och designa din egen garageport tryggt och enkelt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here