Att inreda sin hall kan vara en riktig utmaning. Särskilt om du har en trång och liten hall. Det finns mycket funktion som ska rymmas i hallen, samtidigt är just hallen något som många arkitekter prioriterar bort när de ritar hus. Det framstår inte som så attraktivt på bilder och i beskrivningar av hus att det finns en stor och rymlig hall – hellre då ett stort vardagsrum.

Förvaring i hallen

A och O när det gäller att inreda hallen är att hitta lösningar för förvaringen. Bland det viktigaste är kunna hänga av sig och förvara ytterkläder och annat som du behöver när du ska gå ut. Det är praktiskt att det finns nära till hands, samtidigt vill du kanske inte att allt ska synas.

Ett praktiskt sätt att lösa förvaringen är att använda sig av en vägghylla hall. Att hänga upp hyllor på väggarna är ett smart sätt att nyttja utrymmet på allra bästa sätt. Eftersom det knappast finns så mycket golvyta så gäller det att använda sig av andra ytor på bästa sätt.

Hallens funktion

Många ställer klädhängare på golvet – rätt var det är så står de i vägen för de som ska passera genom hallen. Det kan bli ett problem! Dessutom är det risk att allt för mycket saker komma synas. Har du möjlighet att sätta in en garderob som går att stänga så är det en stor fördel – exempelvis en garderob med skjutdörrar.

Hallens funktion är att fungera som en sluss in och ut ur huset. Det gäller att skapa förvaringslösningar och andra smarta lösningar som gör det lätt för de som ska ta sig in och ut ur huset att få med sig det de behöver.

Med hjälp av våra goda råd kommer du säkert kunna inreda din hall på ett bra sätt så att hallen fyller den funktion den ska.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here