Är det dags att investera i en ny diskmaskin? Det kanske var ett tag sedan du valde den du har och det kan vara svårt veta vad du behöver nu. Eller så ska du köpa diskmaskin för första gången. Det är bra att då få lite tips på vad du ska tänka på. Det är inte fel att välja en energisnål diskmaskin. Då drar den mindre energi vilket är bra för både miljön och din plånbok. En bra sak att kolla på är vad för funktioner det finns på den diskmaskin du funderar på att köpa. Utöver de olika tvättprogrammen kan det även vara bra om det finns självrengöringsprogram. Har du kalkrikt vatten är det bra att investera i en diskmaskin med vattenavhärdare. Om du är ute efter en ny diskmaskin, besök denna sida.

Olika modeller av diskmaskiner

Idag finns det rätt många modeller av diskmaskiner att välja på. Därtill så finns det olika märken, storlekar och färger. När det gäller modell av diskmaskin så finns det idag integrerad diskmaskin, som kan smälta in i köket på bra sätt. Det eftersom man då bygger in den och har en lucka som ser ut som alla andra luckor i köket. Det finns även det som heter halvintegrerad, som är ungefär samma sak. Skillnaden ligger i var betjäningspanelen sitter. Den vanligaste modell av diskmaskin är den underbyggda. Dessa maskiner passar oftast de allra flesta hem. Dessa diskmaskiner installeras under köksbänken eller diskbänken. Den som har ont om plats eller inte behöver ha så stor diskmaskin kan välja en bänkdiskmaskin. Den ställer man helt enkelt på bänken jämte diskhon. Det går antingen att koppla av och på en slang till kranen, eller göra en installation vid sidan av kranen.

Installation av diskmaskin

Om du redan haft en diskmaskin så finns allt du behöver för att ställa dit en ny. Men är det inte framdraget el, vatten eller avlopp så måste du ta in hantverkare som fixar detta!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here