Är du intresserad av att komma igång med en professionell nanny men tycker det är svårt att hitta bra information om det, då kan du nu kolla in denna nylanserade hemsida för att hitta barnvakt. Här kommer du kunna hitta all värdefull information om professionell barnpassning och även förslag på två organisationer som du kan vända dig till. Det är många familjer som väljer att ta professionell hjälp nu för tiden då det är både tryggt och säkert och tillför många fördelar.

Hjälp av en barnvakt finns att få över hela landet

Man kanske har uppfattningen om att det är mest familjer i storstäder eller närliggande orter till dessa som väljer att ta hjälp av en professionell nanny. Men så är inte fallet. Det är familjer över hela landet som gör detta. Man kan få hjälp av en barnvakt i en liten ort eller stad likväl som man kan hitta hjälp i en av storstäderna. 

 

De två rekommenderade organisationerna på hemsidan har nämligen tusentals barnvakter anställda som alla bor utspridda vilket gör att det med stor sannolikhet finns en som kan bo nära dig. Det du kan göra är att gå in på hemsidan för att hitta mer information om din stad, t.ex barnvakt Stockholm eller ta kontakt med ett av företagen så hjälper de dig att hitta en nanny. 

Information om RUT-avdrag och pris för en barnvakt

År 2007 så infördes RUT avdraget för bl.a professionell barnpassning. Det betyder att man som förälder kan få skatteavdrag på upp till 50 000 kr per år när du väljer att ta hjälp av ett företag. Det innebär att man kan få upp till 100 000 kr i avdrag om man är två föräldrar i ett och samma hushåll. 

 

Priset för en barnflicka kan variera, men det ligger från 149 kr i timmen efter RUT. Det man kan göra är att ta kontakt med en av organisationerna som rekommenderas via hemsidan och berätta för dem om din livssituation och vad du skulle vilja ha hjälp med. Då kommer barnpassningsspecialisten kunna ge dig ett gratis prisförslag. 

Man kan välja mellan olika upplägg för en barnvakt 

Skulle man behöva hjälp kontinuerligt under veckorna så kan det vara en bra idé att kanske ta hjälp av en nanny på deltid eller heltid. Är det så att du kanske bara skulle behöva hjälp någon gång då och då så finns det ett upplägg för detta också. Det finns en del olika upplägg som du kan välja mellan och det finns mer utförliga förklaringar om detta på hemsidan.

 

Man kan i princip få hjälp när som helst under dygnet. Förutom dagtid så finns det barnvakter som kan hjälpa till under kvällar, nätter eller under helger. Man matchar alltid en nanny utefter ens behov. Därav kan du få hjälp när just du behöver det. 

En personligt utvald barnvakt

Man ser till att varje familj får en noggrant utvald barnvakt. Oftast förklarar man det som att man får en skräddarsydd då man ser till att välja ut en som möter ens behov och önskemål. Man kan exempelvis säga till om det är så att man skulle vilja att ens barnvakt kan prata eller förstå ett till språk än svenska, eller att man föredrar att personen är inom en viss ålder. Vad det än är så kommer barnpassningsspecialisten att ta med sig det när han eller hon ska göra en matchning. 

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here