Elräkningen är en av de större räkningarna för många svenska hem. Det går inte att komma ifrån – vi behöver elektricitet hemma men det finns smarta sätt att sänka denna räkning på. Sätt som också är snygga och gör ditt hem mer attraktivt och trendigt att bo i. Läs vidare för några tips på hur du sänker elräkningen hemma samtidigt som du får ett stiligt hem med några smarta lösningar.

En initial investering krävs

För att göra ditt hem trendigt och säkert behöver du visserligen göra några mindre investeringar till en början. Dessa kostnader får du enkelt igen framöver tack vare den lägre räkningen.

Har du problem att finansiera lampor, timers och annat som behövs kan du behöva ta ett lån. Ett Sms lån som beviljar alla typer av privat konsumtion är ett smart och snabbt sätt för att få det ekonomiska tillskottet som du behöver.

Lampor med timer

Varför behöver ljuset vara på när du inte är hemma? För att förhindra inbrottstjuvar kanske många då säger. Visserligen är det sant men det finns bättre lösningar. Lampor som automatiskt slås på och slår av vid vissa tidpunkter. En lampa som är påslagen hela natten förstår till och med inbrottstjuven betyder INTE att det inte är någon hemma.

Använd istället en timer som slår på och av ljuset vid vissa tidpunkter. Då tror tjuven att någon befinner sig hemma även när så inte är fallet. Dessutom – du sparar mycket på elräkningen genom att lampor inte står på över natten.

Dimbart ljus – ett måste i en modern bostad

Förutom timer bör lamporna vara dimbara. Det är enkelt att installera dimbart ljus samtidigt som det ger ditt hem en mysig, modern och snygg känsla. Med moderna lampor behöver du inte installera en extern dimmer – du dimmar enkelt i appen på mobiltelefonen. Där kan du också byta färg till det som passar i stunden. För vem vill ha starkt lysande vitt ljus under filmmyset?

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here